Bouwputten en meer
Het nodige graaf- en grondwerk alvorens uw fundament te kunnen leggen

Alvorens u uw kelder kan laten bouwen of voor er rioleringswerken uitgevoerd kunnen worden tijdens nieuwbouwwerken, is Hefa uw bouwpartner voor de ontgraving van de bouwput. Nadat we het bouwterrein hebben afgegraven en er een ruime put is ontstaan, kunnen uw bouwwerken pas echt beginnen.

Van septische put tot water- en vetput

Niet alleen graven wij bouwputten. Ook voor andere putten kan u op ons rekenen als firma gespecialiseerd in grondwerken en graafwerken. Uw septische put zuivert sanitair afvalwater van uw toilet, douche of bad. Een onmisbaar element tijdens nieuwbouw- of renovatiewerken dus. In regio Antwerpen is Hefa ervaren in het plaatsen en aansluiten van dit soort putten.

Regenwaterputten bij particulieren, maar ook vetputten voor grootkeukens kunnen onze professionals voor u installeren. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen een offerte op maat op.

Herstellen en vernieuwen van putten

Niet alleen kunnen wij gloednieuwe putten plaatsen. Nemen we met onze camera waar dat een oude put nog in goede staat is? En kunnen we hem aan de hand van onze professionele technieken herstellen en renoveren? Dan voeren we graag de nodige renovatiewerken uit aan septische putten, waterputten of vetputten.

Contact opnemen

Hebt u bouwplannen en wenst u een professional in het uitgraven van bouwputten in regio Antwerpen in te schakelen? Reken in dat geval op de betrouwbare aanpak van Hefa. Onze bouwonderneming is bovendien actief in heel België. Vraag vandaag uw gratis offerte.

Contactgegevens

Hefa
Rendierstraat 2
2610 - Wilrijk (Antwerpen)

Tel.: 03 430 66 68
Gsm.: 0477 77 29 52
E-mail: contact@hefa.be

BTW BE 0896.337.705

GRONDWERKEN | BOUWPUTTEN | RIOLERINGSWERKEN | VOEGWERKEN | AFBRAAKWERKEN | BETONWERKEN