Betonwerken leveren een uitstekend fundament Betonneringswerken uitgevoerd zoals het hoort

Bent u van plan om een oprit of terras aan te leggen? Dan kan u het fundament alvast laten voorzien door Hefa uit Wilrijk bij Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in betonwerk bij particulieren. Wij gieten onder andere graag beton ter voorbereiding van uw klinkerwerken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Of de betonneringswerken nu de basis zijn van bestratingswerken of u graag een betonnen ondergrond ziet voor uw carport, bij betonbedrijf Hefa zorgen we altijd voor een correct geplaatst betonnen fundament. Wij verzorgen alle werken: zo doen we de nodige uitgravingen (graafwerken) en gieten het beton.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Naast voor betonwerken kan u trouwens beroep doen op ons bouwbedrijf voor de betere grond- en graafwerken. Bovendien kan u met een gerust hart uw voegwerken en afbraakwerken uit handen geven. Onze firma staat ook in voor het uitgraven van bouwputten en andere putten en om alles aangaande rioleringswerken uit te voeren. Hoe groot of klein uw project ook is, wij zorgen voor een afwerking van A tot Z.

Onze onderneming is actief in regio Antwerpen. Betonwerken in Antwerpen of ver daarbuiten? Slechts een adres! Bel ons vandaag nog op voor meer informatie of voor een gratis offerte.

Contactgegevens

Hefa
Rendierstraat 2
2610 - Wilrijk (Antwerpen)

Tel.: 03 430 66 68
Gsm.: 0477 77 29 52
E-mail: contact@hefa.be

BTW BE 0896.337.705

GRONDWERKEN | BOUWPUTTEN | RIOLERINGSWERKEN | VOEGWERKEN | AFBRAAKWERKEN | BETONWERKEN