Vlotte afbraak van muren en vloeren.

Hefa verzekert grondige afbraakwerken te Wilrijk (regio Antwerpen).

Contacteer Hefa voor al uw afbraakplannen! Momenteel verzorgenwij ook met veel enthousiasme dak- en gevelwerken (bekijk onze andere pagina’s voor meer informatie hierover).In de toekomst willen we ons bedrijfechter volledig op afbraakprojecten in Wilrijk (en Antwerpen)richten en onze diensten hiernaar toespitsen. Hefa werkt altijd met de grootst mogelijk zorg en streeft ernaar om aan u een professioneel en bevredigend resultaat af te leveren.

U kan bij onsterecht voor de sloop en het strippen van allerhande kamers en bouwstructuren, van badkamers tot garages. Wij breken ook vloeren, tegels en bezettingen uit. Hefa specialiseert zich in kleinere projecten, maar u kan steeds naar de mogelijkheden vragen bij ons. Wij verwijzen u graag door naar een geschikte firma indien wij u niet direct van dienst kunnen zijn.

Uw afbraakwerken te Wilrijk (Antwerpen) zijn dus in goede handen bij Hefa! Wij kunnen u een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Omdat we op kleine schaal opereren, kunnen we extra kosten minimaliseren. Laat uzelf overtuigen en vraag een offerte aan. U kan ons contacteren via ons telefoonnummer of het mailformulier. Wij zijn de hele dag door bereikbaar.


We bellen u op!
Contacteer ons!03 500 01 93